Böcker & Tidningar

Kultur i form av böcker och tidningar är tillgängligt för alla tack vare biblioteken. Hit kan vem som helst gå för att läsa på plats eller låna med sig hem om man skaffar ett lånekort. Det enda kravet är att du lämnar tillbaka böckerna/tidningarna inom utsatt tid. De flesta bibliotek har dagens tidningar för den som tycker en egen prenumeration är onödig eller inte vill köpa lösnummer.

Begagnade böcker

Nöjer du dig med lite äldre böcker brukar man kunna fynda mängder på loppisar och second hand; ofta kostar inte en begagnad bok i pocketform mer än 5-10 kronor. Mycket nöje för pengarna!

Tidningsprenumerationer – samla premier!

Många tidningar lockar in nya prenumeranter med fina premier! Ofta övergår dessa prenumerationer i någon form av tillsvidareprenumeration som de hoppas att du blir kvar i. Men är du på hugget och säger upp din prenumeration när eller efter de förutbestämda tidningsnumren kommit så kan du förutom spara pengar på själva tidningen även få en eller flera fina premier som i många fall är värda mångdubbelt mer än vad du har betalat för prenumerationen. Om du inte behöver premierna själv kan det bli perfekta presenter eller varför inte sälja dem på Facebook Market, Blocket eller Tradera?
Jämför och hitta de mest värdefulla premierna hos premier.nu

Gratis ljudböcker

Föredrar man ljudböcker kan man också hitta sådana begagnade i CD-form – ofta till bra priser. Vill man istället lyssna på de senaste böckerna kan man prova någon av alla de olika tjänsterna som finns. De flesta erbjuder gratis provperioder där du kan lyssna helt fritt i 14 dagar. Men kom ihåg att säga upp ditt abonnemang innan testperioden går ut – annars börjar de dra en månadsavgift som brukar ligga mellan 100 – 200 kronor. Läs mer om gratis ljudböcker här!